ANTALYA / KEPEZ - Fatma Parıltı İmam Hatip Ortaokulu

Ömer AKIN - OKUL MÜDÜRÜ

ÖMER AKIN

1980 yılı, Çavdır/Burdur doğumludur. İlk ve orta öğrenimini burada tamamlamış, liseyi Finike Cumhuriyet Lisesi´nde okumuştur. 2003 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkçe Eğitimi Öğretmenliği’nden mezun olmuştur. İlk görev yeri Şırnak´ta 4 yıl çalıştıktan sonra 2007´de Antalya´nın Kepez ilçesine tayini çıkmıştır. İlçenin çeşitli okullarında öğretmenlik ve idarecilik yapmıştır. 2018´de Gaziantep Üniversitesinde Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. 2017 yılında Ünsal Ortaokulu´na okul müdürü olarak atanmıştır. Ünsal Ortaokulu´na isim ve bina değişikliği yapılmış olup yeni ismi Fatma Parıltı Ortaokulu´nda halen görev yapmaktadır. Evlidir ve iki çocuğu bulunmaktadır.